Radyo Kİ > Haberler > Leyla’dan Sonra Projesiyle Çocukların Yüzleri Gülüyor!

Leyla’dan Sonra Projesiyle Çocukların Yüzleri Gülüyor!

Mayıs 30th, 2015

Radyo K.İ. olarak sizlere Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin de diğer üniversiteler gibi destek verdiği bir projeden bahsetmek istiyoruz.

Leyla’dan Sonra adındaki bu projeyle Onkoloji bölümünde yer alan çocuklar ziyaret ediliyor, oyunlar oynanıyor ve ziyaretlerin sonunda onlardan bir dilek alınıyor. Daha sonra bu dileklere projenin internet sitesi olan www.leyladansonra.com adresinde yer veriliyor.

İnternet sitesinde yayınlanan dilek ve istekleri gönüllü kişiler kargoyla proje yetkililerine gönderiyor. Proje yetkilileri de gönüllülerin göndermiş olduğu istekleri sahiplerine iletiyor.

Biz Radyo K.İ. olarak bu projeyi çok sevdik ve sonuna kadar destekliyoruz. Projeyle ilgili daha fazla bilgiye www.leyladansonra.com adresinden ulaşabilir, destek olabilirsiniz.

Unutmayın onların dilekleri hepimizinkinden daha değerli!