Radyo Kİ > Haberler > KOÜ’DE 15. ÜNİVERSİTE YAŞAMINA UYUM VE TANITIM PROGRAMI

KOÜ’DE 15. ÜNİVERSİTE YAŞAMINA UYUM VE TANITIM PROGRAMI

Ekim 11th, 2018

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (KSHMYO) 15. Üniversite Yaşamına Uyum ve Tanıtım Programı toplantısı bugün (11.10.2018) KSHMYO Amfi 2’de gerçekleştirildi. Toplantıya KSHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Taştan, Öğr. Gör. İlknur Çavuşoğlu Zerengök, Dr. Öğr. Üyesi Ayfer Peker, Öğr. Gör. Serap Arsal Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Seda Eren Keskin, Öğr. Gör. Seher Çimen ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencilerine Yüksek Onur ve Onur Belgelerinin takdimi KSHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Taştan, Öğr. Gör. Burcu Yüksel ile Öğr. Gör. İlknur Çavuşoğlu Zerengök tarafından gerçekleştirildi.

Rüştü Taştan’ın açılış konuşması ile devam eden toplantıda 21.yüzyılda Sağlık Eğitiminde değişim dinamikleri, Sağlık Meslekleri Eğitiminin önemi ve Öğrenci Etiği gibi konulara değinildi.

Taştan’ın konuşması ardından Öğr. Gör. Binnur Turan  ‘Üniversite Yaşamına Uyum ve Tanıtım Programı’ uyarınca KSHMYO’nun kısa tarihçesini açıklarken öğrencilere öğrenim hayatı boyunca uyması gereken sorumlulukları hakkında da bilgi verdi. KOÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda bulunan diploma programlarının tanıtımı ve öğrenim fırsatları hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Toplantı soru cevap ile sona erdi.

Haber: Ebru Ergün -Simge Karataş (Radyo K.İ.)