Radyo Kİ > Kültür & Sanat Haberleri > Feridun Düzağaç, Hayal Kahvesi Kocaeli Sahnesi’nde!

Feridun Düzağaç, Hayal Kahvesi Kocaeli Sahnesi’nde!

Mayıs 4th, 2017

Aşk şarkılarının başarılı yorumcusu Feridun Düzağaç, 5 Mayıs’ta Hayal Kahvesi Kocaeli sahnesinde sevilen şarkılarını sizler için seslendirecek.

İlk kez Mersin’de bir grubun solisti olarak şarkı söylemeye başlayan Feridun Düzağaç, kendi müziklerini üretmeye 1988’de üniversiteden dört arkadaşıyla birlikte kurduğu Tını grubuyla başlamış. 1990’lı yıllardan beri melankolik şarkı sözleriyle dikkatleri üzerine çeken Düzağaç, 2009 Kral Tv Video Müzik Ödülleri’nde “Beni Bırakma” şarkısına çektiği klip ile Yılın Klibi Ödülü’ne layık görülmüş.

Müziğin yanısıra televizyon ve sinema filmlerinde de rol alan Feridun Düzağaç, “Gece 11:45”, “2 Süper Film Birden” ve “Aşk Tutulması” isimli sinema filmleri ile “Derman” ve “Binbir Gece” dizilerinde kamera önüne geçmiş.

Geçtiğimiz sene ilimizde gördüğümüz başarılı sanatçı Feridun Düzağaç, tam 1 yılın ardından yeniden, en yer etmiş besteleri ve unutulmaz sahne performansıyla, saatler 22:00’ı gösterdiğinde sizlerle olacak.