Radyo Kİ > Kültür & Sanat Haberleri > Black Panther Filmi İçin Geri Sayım Başladı!

Black Panther Filmi İçin Geri Sayım Başladı!

Ocak 2nd, 2018

Black Panther için geri sayım başladı. Chadwick Boseman, Andy Serkis, Michael B. Jordan, Martin Freeman, Lupita Nyong’o ve Forest Whitaker gibi isimlerin yer aldığı Black Panter; Marvel hayranlarının en çok beklediği filmlerden biri.

Captain America:Civil War’da Iron Man ile omuz omuza savaşırken gördüğümüz Black Panther’ın yeni filmi ; Wakanda tahtının varisi T’Challa’nın babasının ölümünden sonra, nesiller boyunca gizli bir medeniyet olarak kalmış ve teknolojik açıdan ilerlemiş Wakanda’ya dönüp ve tahta geçmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Captain America:Civil War (2016)

Televizyon ekranlarında ve sosyal medya üzerinden yayınlanan fragmanlarla beklentiyi oldukça yükselten Black Panther’ın yönetmenliğini ve senaristliğini Creed ve Fruitvale Station gibi başarılı yapımların arkasındaki genç yönetmen Ryan Coogler üstleniyor.

16 Şubat’ta vizyona girecek olan Black Panther ; yine bu yıl 25 Nisan’da sinemalarda göreceğimiz Avengers:Infinity War filminin hikayesini destekleyecek. Wakanda Kralını bu filmde Yenilmezler takımıyla yan yana savaşırken göreceğiz.

Black Panther Fragman;