Radyo Kİ > Radyo Kİ > Altuğ Şenel Radyo K.İ.’ye Konuştu

Altuğ Şenel Radyo K.İ.’ye Konuştu

Mart 26th, 2015

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda dün, Likya Yolu Işık Ülkesinde Adım Adım” isimli bir fotoğraf gösterimi gerçekleştirildi. Altuğ Şenel’in sunumuyla yapılan fotoğraf gösteriminde 4 yıl boyunca yaptıkları yürüyüşlerin fotoğrafları slayt şeklinde sergilendi. Arkadaşı Mehmet Koçdemir ile birlikte yaptıkları zorlu yolculukları anlatan Şenel, amaçlarının farklı kendilerine farklı tecrübeler katmak olduğunu söyledi.

Yapılan sunumun ardından Radyo K.İ. muhabiri Taha Ahmet Özel’e konuşan Altuğ Şenel “Likya Yolu’nun farklı etaplarını 4 yılda tamamladık. Bizim amacımız insanları yürümeye teşvik etmekti. Antalya’nın sadece otel cenneti olmadığını, buranın doğa turizmine de hizmet ettiğini göstermeye çalıştık. Likya Yolu bizim için büyük bir fırsattı. Çok farklı deneyimlerimiz oldu. Çevredeki insanlarla tanışma imkânımız oldu ve onları da yürümeye teşvik ettik dedi.

Likya Yolu’nun yürüyerek tamamlama fikrinin oluşumundan da bahseden Şenel, “Her şey bir arkadaşımın bu yolu önermesiyle başladı. İnternet üzerinden bu yolla ilgili bir araştırma yaptık ve hazırlıklara başladık. İlk gittiğimizde çantamızda çok yük taşımıştık. Ancak sonraki yıllarda elde ettiğimiz deneyimler sayesinde yükümüzü azalttık. Her sene gittiğimiz çok farklı şeyler kazandık. Önümüzdeki yıl Likya Yolu’na gitmeyeceğiz ama daha farklı yol yürüyeceğiz. Bu yolu da Likya Yolu’nda kazandığımız deneyimlerle yürüyeceğiz” dedi.

Son olarak 4 yıldır gerçekleştirdikleri bu yürüyüşlerin insana farklı tecrübeler ve yaşanmışlıklar kazandırdığını belirten Altuğ Şenel Konuşmasını sonlandırdı.